Facebook    Twitter
Your Choice Catering Almere Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Musicalstraat 59
1323 VP Almere
tel. 036 - 7441319

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Almere - Private dinners

Uit eten in de privésfeer

Je zit in de vertrouwde sfeer van je eigen huis of bij vrienden thuis en krijgt dan een sterrenmenu voorgeschoteld alsof je uit eten bent. Bestaat er iets beters dan dat? Bij Your Choice Catering Almere denken we van niet. En wij maken het mogelijk! Een private dinner wordt ter plekke in uw eigen keuken bereid door onze chef. U hoeft alleen aan te schuiven en te genieten. En de kosten? Laat u aangenaam verrassen, want die vallen reuze mee!

Genieten van eten, drinken en goed gezelschap

Your Choice Catering Almere bepaalt bij een private dinner maar een ding: dat u alles bepaalt! U zit in uw eigen omgeving en het gezelschap van uw keuze. U zit niet tussen andere mensen aan tafeltjes in een restaurant waar u wellicht last van heeft en u hoeft zich ook geen zorgen te maken over de menukeuze. Your Choice Catering Almere heeft die namelijk al met u samen vooraf gemaakt. Het diner bestaat, afhankelijk van uw wensen, uit drie tot acht gangen, die u zelf mag invullen. Onze keukenbrigade neemt alle spullen vers mee en bereidt het maal ter plekke. Vlees, vis, groentegerechten, u zegt het maar. Onze chef voorziet u vooraf van vakkundig advies en hij bespreekt alles tot in detail met u. Uiteraard hoort daar ook een wijnadvies bij. Your Choice Catering Almere serveert de beste wijnen die perfect aansluiten bij wat er op uw bordje verschijnt.

Menu inpressie        

Ongedwongen sfeer

Your Choice Catering Almere laat u met het private dinner in de ongedwongen sfeer van uw huis of dat van familie of vrienden genieten van een culinaire avond die u nog lang zal heugen. Smakelijke gerechten, lekkere wijnen en gesprekken met degenen die u na staan. En dat alles zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de troep in de keuken. Want die ruimen wij gewoon voor u op!
Onze kok kookt niet alleen de meest hoogstaande gerechten, hij presenteert ze ook nog met flair aan uw tafel. Hij vertelt u precies wat u eet, zodat u niet alleen geniet van de smaak, maar er ook nog iets van opsteekt! Your Choice Catering Almere kan u een private dinner aanbieden variërend van drie tot maar liefst acht gangen, geheel afhankelijk van uw wensen en uw budget. Wij verzorgen het diner voor een groep vanaf 8 personen OF vanaf een bedrag van € 500,00. Wilt u weten welk private dinner we voor u kunnen verzorgen? Bel dan vandaag nog en we bespreken een en ander graag met u!

Attributen en styling

Your Choice Catering Almere is niet alleen een feest voor uw smaakpapillen, we nemen u ook alle logistieke zaken uit handen. Mist u in uw keuken bepaalde toestellen of attributen, dan nemen we die gewoon mee. En mist u een keuken? Dan kunnen we zelfs daar een mouw aan passen!
Your Choice Catering Almere kan als u dat wilt ook zorgen voor de styling van de tafel met tafellinnen, kaarsen, bloemen en allerlei andere decoraties. Het servies, het bestek en de wijnglazen worden gratis bij het private dinner geleverd, net als de amuse. Die brengt u alvast in de stemming voor een avond heerlijk genieten!

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Heeft u er al zin in? Wilt u meer weten over ons private dinner concept of een van de andere catering arrangementen van Your Choice Catering Almere? Bel dan vandaag nog op of stuur ons een mail. We staan u met alle plezier te woord en u bent tot niets verplicht!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.